Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

SSL aanvragen voor jouw website of webshop

Een SSL-certificaat: noodzaak of overbodige extra?

De oplettende surfer is het misschien opgevallen: sommige URL’s beginnen met ‘http://’ en andere met ‘https://’. Kort gezegd betekent deze toevoeging dat de verbinding van de website is beveiligd, waardoor kwaadwillende personen geen data van de website kunnen onderscheppen. Leuk en aardig, maar heb je dat wel echt nodig als website?
 

Must voor webshops

Wanneer je een webwinkel hebt, kun je eigenlijk niet meer zonder een SSL-beveiliging. Niet alleen ben je verplicht om de gegevens van je klanten zo goed mogelijk te beschermen, je creëert hierdoor ook een betrouwbare uitstraling van je winkel. Hierdoor zullen klanten eerder iets bij je kopen. Meer conversies dus!
 

Websites plukken ook de vruchten

Wist je dat SSL ook onderdeel uitmaakt van het zoekalgoritme van Google? Wanneer je website geen SSL-certificaat heeft, zal hij lager in de zoekresultaten komen te staan dan wanneer je website dit wel heeft. Met SSL voorkom je bovendien dat je in de toekomst last gaat krijgen van vervelende pop-up meldingen. Google wil meldingen in haar browser gaan weergeven die gebruikers waarschuwen dat het invullen van gegevens onveilig is op websites zonder SSL. Dit zal klanten zeker afschrikken!

Samenvattend kan een SSL-certificaat jou helpen om:

  • De persoonlijke gegevens van je klanten te beveiligen;
  • Een betrouwbare uitstraling van je website te creëren;
  • Je concurrentiepositie in de zoekresultaten van Google te behouden;
  • Lastige pop-up meldingen te voorkomen, die je klanten mogelijk afschrikken;
  • Je conversies niet te laten dalen.

 

SSL certificaat aanvragen

Heb je een website of webshop met CMS van Pool Communicatie, dan kun je een certificaat aanvragen via onderstaand formulier.
Het inregelen van een SSL certificaat is gratis.

Uw naam:
Uw bedrijfsnaam:
Uw E-mailadres:
Uw websitenaam: