Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Webshops

Een webshop is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van iedere winkel. Wij ontwerpen ze zelf en bouwen ze in ons eigen CMS. Daardoor krijgt de techniek achter jouw webshop maandelijks een update en heb jij een grbruikvriendelijk systeem om je producten in te beheren. Bekijk de voorbeelden en neem contact met ons op!

Webshops

Wil je graag een succesvolle webshop starten? Of jouw bestaande webshop gebruiksklaar maken voor de toekomst? Kom dan eens langs bij Pool Communicatie om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Pool Communicatie ontwerpt en bouwt webshops en maakt daarbij gebruik van een CMS (content management systeem) dat wij zelf ontwikkeld hebben. Al enkele honderden websites maken naar tevredenheid gebruik van ons systeem, dat ook voor webshops uitermate geschikt is. Het is voorzien van statistieken die worden verzameld vanuit het statistiekensysteem Google Analytics. Zo kun je in één oogopslag zien hoe het er met de webshop aan toegaat.

Wat zijn jouw wensen?

Bij het ontwikkelen van een webshop gaan wij uiteraard planmatig te werk: samen met jou ontdekken we wat jouw wensen zijn, welke doelen je wilt behalen en maken we een plan van aanpak. Daarna ontwerpen we een webshop die niet alleen voldoet aan de laatste technische ontwikkelingen, maar die ook optimaal is ingericht om zoveel mogelijk producten te verkopen. En dat is natuurlijk het belangrijkste doel van een webshop! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.