Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Websites

Een bedrijf zonder website is tegenwoordig ondenkbaar. Maar ook wanneer je al een bestaande website hebt, is het noodzakelijk deze eens in de zoveel tijd onder de loep te nemen. Werkt hij op ieder apparaat en is hij nog wel van deze tijd? Wij helpen je erbij en maken jouw nieuwe website!

Websites

Wij ontwerpen al vele jaren websites voor onze klanten en doen dat met veel plezier, enthousiasme en betrokkenheid. Wij vertalen jouw wensen door middel van een pakkend webdesign naar een succesvolle website die bijdraagt aan de doelstellingen van jouw bedrijf. Wij ontwerpen en ontwikkelen niet alleen compleet nieuwe websites inclusief CMS, maar kunnen ook jouw huidige website in een nieuw jasje steken. Je zit van het begin tot eind goed bij Pool Communicatie.

Van functioneel ontwerp tot webdesign

Landingspagina’s, corporate websites of mobiele websites; het begint allemaal met het functioneel ontwerp van een website. Ook hier geldt: eerst denken, dan doen. Voordat we met het ontwerp van de website aan de slag gaan, kijken we naar de menustructuur, de navigatieitems en call-to-actions. Pas daarna gaan we verder met het webdesign. Gebaseerd op jouw huisstijl of het concept werken we het functioneel ontwerp uit tot een voorstel, waarbij alle onderdelen uit het functioneel ontwerp een logische plek krijgen.

Ons CMS

Wij maken voor onze websites gebruik van het door ons ontwikkelde CMS: een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je jouw website zelf eenvoudig kunt onderhouden. Het voordeel daarvan is dat foto's en teksten in een handomdraai op de website te plaatsen zijn. Wil je daar graag toch wat ondersteuning in krijgen? Wij staan ook voor je klaar om jouw informatie op de website te plaatsen.

Hoe gaan we te werk?

  • We brengen jouw wensen in kaart, kijken wat je mooi vindt, nodig hebt en brengen een offerte uit.
  • Vervolgens maken we een ontwerp: het webdesign.
  • We presenteren het ontwerp.
  • Passen het ontwerp eventueel aan jouw wensen aan.
  • We bouwen jouw website in ons gebruiksvriendelijke CMS en leggen je uit hoe het werkt.
  • Je kunt de website vervolgens zelf vullen, of ons vragen dit voor je te doen.

We koppelen jouw website aan een Google Analytics-account, waarmee je het bezoek op jouw website kunt monitoren. Desgewenst helpen we je om een social media-campagne op te zetten en hoger in de zoekresultaten bij zoekmachines zoals Google te komen. Wij geven je daarbij advies over de opbouw van jouw website en kunnen eventueel ook een Google AdWords-campagne voor je opstarten. 

Interesse?

Neem gerust contact met ons op voor een demonstratie van ons CMS en om erachter te komen of wij iets voor jouw bedrijf en website kunnen betekenen.