Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Websites

Als je aan een nieuwe website denkt, dan denk je waarschijnlijk voornamelijk aan het eindresultaat. Maar er komt bij webdevelopment natuurlijk altijd een heel traject kijken. Wij kunnen dit van begin tot eind voor je verzorgen: het design, de technische realisatie en de inhoud van jouw website of webshop.

Hoe doen we dit?

Bij de start van het webdevelopment-traject gaan we met jou om tafel om erachter te komen wat jij in jouw nieuwe website terug wilt vinden, maken we een plan, een webdesign en verzorgen we de technische realisatie van een website die meeschaalt op ieder apparaat. Gebouwd in ons eigen CMS: gebruiksvriendelijk en intuïtief. Heb je een informatieve website nodig of juist een uitgebreide webshop? Het kan bij Pool Communicatie allemaal.

Jouw website onderhouden was nog nooit zo makkelijk

Wij hebben ons eigen content management systeem (CMS) ontwikkeld, dat eenvoudig te gebruiken is en standaard zoekmachinevriendelijk. Op deze manier kun je jouw website gemakkelijk zelf onderhouden, maar dit kun je natuurlijk ook door ons laten doen. Foto's en teksten sleep je simpelweg in jouw website en je maakt in een handomdraai een menu of contactformulier op. Wil je meer informatie over webdevelopment of een demonstratie van ons CMS? Neem dan snel contact met ons op.