Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Tandartspraktijk van der Lee

Tandartspraktijk van der Lee had een zeer verouderde website die technisch en op contentgebied niet goed geoptimaliseerd was voor de zoekmachines. Daarom hebben wij voor Tandartspraktijk van der Lee het complete pakket aangepakt: wij ontwikkelden allereerst een nieuw logo en nieuwe huisstijl, ontwikkelden op basis daarvan een nieuw ontwerp voor de website en bouwden een responsive website die goed vindbaar is in de zoekmachines. Inmiddels komen er maandelijks zeer veel bezoekers op de website, zowel via de betaalde als niet-betaalde resultaten van Google.

Nieuwe website voor Tandartspraktijk van der Lee

De oude website van Tandartspraktijk van der Lee was niet geoptimaliseerd. Het was belangrijk dat er een nieuwe website werd ontwikkeld, die responsive werd gemaakt. Daar hebben wij voor gezorgd. 

Huisstijl en logo voor Tandarts van der Lee

AdWordscampagne voor Tandarts van der Lee

Voor Tandartspraktijk van der Lee verzorgen wij ook de AdWordscampagne, inclusief het maandelijkse onderhoud ervan.

Vindbare webteksten voor Tandarts van der Lee

Voor Tandartspraktijk van der Lee verzorgen wij maandelijks de online marketing. Wij hebben bij het online gaan van de website alle webteksten verzorgd. Deze teksten zijn tot stand gekomen op basis van een uitgebreide zoekwoordanalyse, om te kijken waar potentiële nieuwe klanten op zoeken. Daarna hebben wij de teksten geschreven en geplaatst. Deze teksten hebben duidelijk bijgedragen aan de huidige statistieken van de website. Het totale verkeer op de website is sinds de maand van lancering vervijfvoudigd en stijgt nog steeds. Het grootste aandeel van het verkeer op de website van Tandartspraktijk van der Lee komt uit de niet-betaalde resultaten van de zoekmachine.

Fotografie Tandartspraktijk van der Lee

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website