Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Stellingwerf College

Voor het Stellingwerf College in Oosterwolde heeft Pool Communicatie de huisstijl en de website ontwikkeld. Ook maken we jaarlijks de schoolgids. Enkele voorbeelden van deze communicatiemiddelen vind je op de onderstaande pagina.

Responsive website

Openbare scholengemeenschap het Stellingwerf College in Oosterwolde is er één die gericht is op veel verschillende doelgroepen. Een mooie uitdaging om deze doelgroepen ook op de website goed te bedienen. Natuurlijk moeten de leerlingen er hun weg kunnen vinden, maar ook medewerkers, ouders van (aankomende) leerlingen en basisscholieren die zich voorbereiden op het middelbare schoolleven. Aan ons de taak om een overzichtelijke website te realiseren die al deze groepen specifiek aanspreekt en ook het gevoel van het Stellingwerf College weet te vatten. De huisstijl van het Stellingwerf College biedt vele aanknopingspunten om tot een speels eindresultaat te komen.

Als leerling wil je natuurlijk altijd last-minute kunnen checken of je roosterwijzigingen hebt. Wij hebben de website van het Stellingwerf College dan ook responsive gemaakt, zodat deze op ieder apparaat goed te gebruiken is. Daarnaast zijn voor het gemak van de leerlingen en medewerkers, oftewel de terugkerende bezoekers, quicklinks bovenaan de homepage toegevoegd. Wel zo handig als je snel wilt kijken of je cijfer al is ingevoerd of als je nog even een mailtje naar een docent of leerling moet versturen.

Naast de terugkerende bezoekers is de website van het Stellingwerf College ook een informatiepunt voor ouders en nieuwe leerlingen. Om deze nieuwe bezoekers snel te bedienen, is de homepage opgedeeld in verschillende categorieën. Variërend van algemene informatie tot brochures en evenementenagenda. De grote hoeveelheid informatie is op die manier behapbaar gemaakt.

Huisstijl

Pool Communicatie heeft in 2008 een nieuwe huisstijl voor Stellingwerf College ontworpen. In het logo/naambeeld zijn de schoolgebouwen opgenomen. De huisstijl van de school is kleurrijk, wat staat voor een levendige schoolsamenleving. In 2012 is er een update van de huisstijlletter doorgevoerd. Door een consequent gebruik van vorm, kleur en beeld ontstaat er een zeer herkenbaar, eigen en consistente huisstijl die nog jaren meekan.

Drukwerk en opmaak Schoolgids

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website