Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Reclaimed

Reclaimed.nl is de webshop van het splinternieuwe juweliersconcept Reclaimed Jewels, een initiatief van Goudwisselkantoor. (Dit familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in edelmetaal en de verzamelbranche heeft meer dan 70 vestigingen in Nederland.) Ja, Reclaimed heeft een bijzonder groot assortiment en vernieuwt regelmatig hun collectie. Maar het meest bijzondere is het feit dat van elk uniek stuk de geschiedenis wordt uitgezocht en beschreven. Zo kan de nieuwe eigenaar daar zelf mooie verhalen aan toe gaan voegen!

Webshop met kassa koppeling

Reclaimed Jewels opende in juni haar eerste fysieke winkel in Almere. Op hetzelfde moment ging de bijbehorende webshop online. Een gebruiksvriendelijke webshop, die een groot aanbod biedt in gedragen én nieuwe sieraden en horloges. Wij hebben deze webshop ontwikkeld en maakten hiervoor een koppeling met de JUPA kassa’s van Eijsink; zo komen webshopbestellingen direct binnen in de kassa van de winkel zelf en wordt de voorraad automatisch gesynchroniseerd.
 
Voor Reclaimed was deze koppeling met de kassa erg belangrijk, omdat hun aanbod zo altijd actueel blijft – zowel in de webshop als in de winkel. Naast deze koppeling is het natuurlijk mogelijk om in de webshop uitgebreid het beschikbare aanbod te doorzoeken. Op zoek naar een uniek sieraad met een verhaal? Dan is reclaimed.nl zeker een bezoek waard!

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website