Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Rayleigh & Ramsay

Wijn drinken? Dat vond Jan Keyenberg, horeca-ondernemer en vinoloog, jarenlang maar intimiderend overkomen. Toen hij in Kopenhagen een kroeg vol mannen met kabeltruien, baarden en vieze handen van het havenwerk vond, pratend over voetbal én met een glas wijn in de hand, ontdekte hij dat het ook anders kon. Jan en compagnon Tim Majoie sloten de handen in één: Rayleigh & Ramsay was geboren!

Rayleigh & Ramsay werd binnen korte tijd een echte hit. De zaak in Amsterdam, waar je je eigen wijn kan tappen, beschikt over tien chique zwarte wijndispensers. Hierin zitten maar liefst 100 wijnen! Het concept van Rayleigh & Ramsey werkt als volgt. Bij de kassa zet je geld op je speciale Rayleigh & Ramsay-pas, je kiest een wijn uit die je lekker lijkt en drukt op de knop voor een vol glas, een half glas of slechts een flinke slok. Het gevoel van ouderwets in de kroeg staan, maar dan met de nieuwste technieken!

Nieuwe webshop met waardering voor wijn

Oprichter Jan vond het belangrijk dat mensen in de webshop hun waardering over wijn konden uitspreken. Met de nieuwe webshop kunnen wijnliefhebbers nu via hun account de hun waardering uitspreken over wijn aan de hand van een 'sterren-rating'. Ook kan de gast persoonlijke notities maken waarin hij of zij bijvoorbeeld aangeeft of een wijn lekker is met bepaalde hapjes. Deze ranking kan privé worden opgeslagen, maar ook openbaar worden gedeeld zodat deze zichtbaar is voor andere klanten. Hiermee speelt Rayleigh & Ramsay perfect in op de huidige trend van het proeven en ranken van nieuwe wijnen!
 

Supersnel online bestellen

Heb jij bij Rayleigh & Ramsay een heerlijke wijn gevonden? Dan kun je deze nu supersnel online bestellen. Wij hebben namelijk een koppeling gemaakt met de Vectron-kassa, zodat Rayleigh & Ramsay de orderbon keurig binnen krijgen voor verdere verwerking. Je wijn naar keuze wordt twee dagen laten gebracht door Jan of één van zijn collega's. Persoonlijke service tot aan huis!

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website