Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Zoekmachine-optimalisatie

Met zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website hoger in Google terechtkomt. Met het eigen content management systeem waarin wij websites bouwen, ben jij ervan verzekerd dat de techniek van jouw website geoptimaliseerd is voor Google. Wij verzorgen daarna goede webteksten en een verhoging van de populariteit van jouw website.

Zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie is erop gericht om bezoekers via de gratis zoekresultaten van Google naar jouw website te leiden. Een goede positie in de zoekresultaten wordt bereikt wanneer de techniek, de inhoud en de populariteit van de website helemaal in orde zijn. Op deze drie onderdelen richten wij de zoekmachine-optimalisatie.

Onze aanpak 

In detail ziet onze aanpak er als volgt uit: wij starten onze aanpak met een gesprek over jouw doelstellingen, een scan van de huidige website en analyseren welke zoekwoorden voor jouw bedrijf relevant zijn. Vervolgens stellen we de website technisch zo in, dat het Google makkelijk wordt gemaakt deze op te nemen. Daarna zorgen we ervoor dat de termen die jouw potentièˆle klanten gebruiken om jouw product of dienst te vinden, ook daadwerkelijk op jouw website worden gebruikt.

Wanneer dit is voltooid, vergroten we de populariteit van jouw website. Dit doen we door links te plaatsen naar jouw website vanaf andere websites. In de ogen van Google geldt: hoe meer andere websites naar jouw website linken, des te meer stemmen jouw website heeft, waarmee de positie stijgt. Maandelijks krijg je van ons een korte update in de vorm van een rapportage.

Jouw website hoger in Google?

Wil je ook dat jouw website hoger in Google terechtkomt? Dan kunnen wij een concreet plan voor je maken. Neem contact met ons op, we laten je graag in een vrijblijvend gesprek weten wat er mogelijk is.