Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Social media-marketing

Starten met social media is een goed begin. Maar toch is het van belang goed na te denken welke social media­-kanalen je wilt inzetten: wat is effectief voor jouw bedrijf, wat wil je bereiken met social media? Wil je actief worden op Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, Instagram of Pinterest? Wij helpen je!

Social media­-marketing

We merken regelmatig dat websites over de hele linie beter presteren wanneer er ook actief gebruikgemaakt wordt van social media. Maar dat is soms best wel eens lastig om in je dagelijke routine op te nemen! Daarom kunnen wij je daarbij helpen.

Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, Instagram, Pinterest: er bestaan inmiddels al heel wat sociale media. Maar welk platform gebruik je nu in welk geval? En wat past het beste bij je bedrijf? Realiseer je dat social media een tweebaansweg is: je kunt jouw boodschap uitdragen, maar jouw klant kan daarop ook in het openbaar reageren. Hoe ga je om met de verschillende reacties en vragen. Wij kunnen je daarin van advies voorzien.

Strategisch middel

Wij ondersteunen je in het inzetten van social media als strategisch middel om een bepaald doel te realiseren. Meer traffic naar jouw website, meer klanten en daardoor meer conversie behalen, dat kan met social media-­marketing. Wil jij daarin graag ondersteuning? Laat het ons weten!