Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Online adverteren

Online adverteren is de manier om snel zichtbaarheid te krijgen op internet. De meestgebruikte manier van online adverteren is via Google AdWords, met tekstadvertenties of vermeldingen van jouw producten. Maar je kunt ook adverteren via Facebook of met banners. Wil je hier meer over weten? Wij geven je graag advies!

Online adverteren

Een andere manier om gebruikers aan te trekken is via advertenties in Google, via het advertentieplatform Google AdWords. Bij online adverteren betaal je per klik, waarbij de kosten per klik afhankelijk zijn van de concurrentie waartegen je het op moet nemen. Onze aanpak werkt als volgt:

  • Wij beginnen met een gesprek over de doelstellingen van de campagne.
  • Vervolgens zetten wij een advertentiecampagne op en sturen je deze ter goedkeuring op.
  • Daarna wordt de campagne geactiveerd.
  • Wij rapporteren maandelijks over de resultaten.
  • Wanneer jouw website eenmaal gebruikers aantrekt, is het van belang dat ze op jouw website een doel voltooien, zoals het doen van een aanvraag of plaatsen van een bestelling. Hiervoor zetten wij conversieoptimalisatie in.

Maar er is nog meer mogelijk

Behalve het adverteren met Google AdWords is er nog meer mogelijk op het gebied van online adverteren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het adverteren via Facebook: een geschikte manier om heel gericht en gesegmenteerd jouw doelgroep te bereiken. Op basis van bekende profielgegevens bereik jij precies de mensen van wie je weet dat ze geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf.

Online adverteren kan daarnaast ook plaatsvinden in de vorm van advertorials en online banners. Omdat bezoekers banners tegenwoordig steeds minder zien, is daarbij de kracht van herhaling belangrijk. Daarvoor kan het zogenaamde remarketing ingezet worden. Heeft een bezoeker een product op jouw website bekeken, maar niet gekocht? Dan kun je heel gericht remarketing inzetten om de bezoeker een zo relevant mogelijke banner te tonen, die daardoor ook meer opvalt dan een algemene banner.

Neem contact met ons op voor meer informatie!