Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Online marketing

Alleen een website is tegenwoordig niet meer voldoende: goed gevonden worden in de zoekmachines zoals Google zorgt voor een belangrijk deel van jouw klanten. Dat doe je met online marketing: goed geschreven webteksten, een online advertentiecampagne die jouw bedrijf promoot, een passende social media-strategie en conversie-optimalisatie. Wij helpen je er graag mee!

De websites die wij maken zijn van zichzelf al zoekmachinevriendelijk door de solide technische basis van ons CMS. Daarmee zijn ze een goede start voor online succes. Er is echter veel meer mogelijk om goed vindbaar te worden in de zoekmachines. Daarom bieden wij online marketing aan.

Hoe ziet onze online marketing­aanpak eruit?

Voor ons bestaat online marketing uit twee componenten: allereerst relevante gebruikers naar jouw website leiden en het deze gebruikers daarna zo gemakkelijk mogelijk maken om het doel dat je ze wilt laten voltooien, daadwerkelijk te bereiken. Om bezoekers naar jouw website te leiden, kunnen er veel instrumenten worden ingezet. De basis bestaat uit zoekmachine-optimalisatie (SEO) en online adverteren via bijvoorbeeld Google AdWords.

Wil jij meer uit jouw website halen? Laat het ons weten: neem contact met ons op!