Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Videoproducties

Pool Communicatie ontwikkelt video’s voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld bedrijfsvideo’s, promotievideo’s en instructievideo’s voor bedrijven en instanties. Hierbij maken we gebruik van diverse kwalitatief hoogwaardige camera’s. Ook zetten we steeds vaker een drone in om mooi beeldmateriaal te schieten. Daarnaast kun je ons voor bijzondere animaties inschakelen. Video voor het internet wordt een steeds belangrijker communicatiemiddel. Met video vertel je meer in een relatief korte tijd, ten opzichte van bijvoorbeeld tekst. Van een wervende video ter ondersteuning van een campagne, tot een webvideo voor de introductie van jouw bedrijf: Pool Communicatie realiseert het voor je.

De voorbereiding van een videoproductie

Heb je een vraag met betrekking tot video of wil je graag een videoproductie laten maken? Bel ons op of kom langs. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Juist met een videoproductie is het belangrijk dat we van tevoren overal over nadenken. We kunnen jouw briefing natuurlijk uitvoeren, maar we kunnen ook een idee of concept uitwerken in een concreet voorstel. Dat kan zowel onderdeel zijn van een campagne als een opzichzelfstaande opdracht. Het voordeel van video door Pool Communicatie is dat we werken volgens een bepaald concept. Wij houden rekening met het verhaal dat je vertelt in de video en met de middelen die je voor je boodschap gebruikt. Een filmpje voor social media wordt bijvoorbeeld anders dan een bedrijfsvideo. Daarnaast hebben we als voordeel dat onze cameraman ook fotograaf is. Als alles dan toch al klaarstaat voor de video, waarom dan niet gelijk mooie foto’s maken?

Aan de slag met video

Over het algemeen schieten we het beeldmateriaal op locatie. We komen in dit geval naar jouw bedrijf of evenement. Maar het komt ook voor dat opname in een studio beter is, bijvoorbeeld bij productreviews. In dit geval filmen we in onze eigen studio met green screen. Deze optie is ook zeer geschikt als een neutrale omgeving nodig is. Ondanks dat er van tevoren over alle zaken is nagedacht, ontstaan er soms onvoorziene situaties. En dat vinden wij één van de leukste aspecten van video maken. De uitdaging is dan ook om deze situaties zo te gebruiken dat ze een meerwaarde voor de video vormen.

Nadat we al het beeldmateriaal geschoten hebben, gaan we monteren. Wij leveren video’s aan in verschillende filmlengtes, verschillende soort kwaliteit en met aanvullende opties zoals ondertiteling. Het resultaat is altijd persoonlijk en professioneel.

Ben je benieuwd naar wat we in video voor jou betekenen? Neem contact met ons op!