Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Promotievideo

Een promotievideo kan verschillende doelen hebben: mensen trekken naar een bepaald evenement, een bedrijf voorstellen, een bepaald product uitlichten en de lijst gaat nog veel langer door. Toch kun je hiervoor niet één soort promotievideo maken. Een promotievideo van bijvoorbeeld een natuurgebied vraagt om een andere aanpak dan een promotievideo van een product of evenement. Bij Pool Communicatie bepalen we onze aanpak aan de hand van het doel en het onderwerp. Zo kunnen we onze klanten altijd op een persoonlijke manier van dienst zijn.

Zo gaan wij te werk

Nadat jij de opdracht bij ons neerlegt, is het tijd voor ons om aan te slag te gaan. Wij werken volgens een concept en houden rekening met het verhaal dat je in de promotievideo vertelt. We maken een plan van aanpak, bepalen het doel en de middelen die ervoor nodig zijn om dat doel te behalen. Dan is het tijd om te filmen. Hiervoor maken we gebruik van verschillende camera’s. Zo zetten we bijvoorbeeld ook een drone in, mocht dat nodig zijn. Daarnaast kunnen we ook gelijk promotiefoto’s maken, onze cameraman is ook fotograaf. Al ons beeldmateriaal is van hoge kwaliteit. Ook beschikken we over een eigen studio met greenscreen die we gebruiken voor fotoshoots en videoshoots.

Wat kun jij verwachten?

In ons plan van aanpak vergeten we onze opdrachtgever uiteraard niet. We houden je op de hoogte van het proces, bepalen samen met jou de filmlengte, opname, het aantal draaidagen en de kwaliteit van de film. Ook in de montagefase blijven we schakelen. Hierin maken we ook aanvullende opties zoals ondertiteling mogelijk. Hoe we de promotievideo uiteindelijk aanleveren is ook aan jou. Een video die bedoeld is voor het web wordt anders aangeleverd dan een video die op grote schermen in de ontvangsthal van jouw bedrijf wordt afgespeeld. Het resultaat is daarom altijd afhankelijk van de opdracht.

Wil je weten wat jouw opties zijn? Neem contact met ons op.