Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Fotografie

Pool Communicatie verzorgt professionele fotografie voor jouw bedrijf. Fotografie is zowel een los als een geïntegreerd onderdeel van onze communicatieprojecten. Wij bieden je graag een voorstel aan dat past bij jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een webshop? Dan verzorgen wij niet alleen de webshop, maar regelen ook de productfotografie in onze eigen studio. Ook fotoreportages op locatie zijn mogelijk.

Zo gaan wij te werk

Eén van de voordelen van fotografie bij Pool Communicatie is dat wij werken volgens een concept. We houden rekening met het verhaal, maar ook met de middelen en het doel. Wordt het een advertentie, brochure, website of webshop of social media campagne? Of toch allemaal? Desgewenst bepalen we samen de mix. Wij fotograferen vervolgens in de studio of op locatie, afhankelijk van de opdracht. Omdat we alle fotografie zelf verzorgen, schakelen we snel, zijn de lijntjes kort en brengen we precies in beeld wat jij voor ogen hebt.

Als we dan toch alles helemaal voor de fotografie in scène zetten, dan kunnen we dit ook meteen filmen. Onze fotograaf is namelijk ook cameraman. Een bedrijfsfilm of promotievideo is dus zo gemaakt. Tijdens de shoot sturen we eventueel nog bij, zodat de fotografie en de eventuele video precies binnen het concept passen en dus bij jouw vraag.

Wat krijg jij uiteindelijk?

Hoeveel en welke foto’s jij uiteindelijk ontvangt, is afhankelijk van de opdracht. Is het einddoel een website? Dan leveren we een ander formaat aan dan dat we bijvoorbeeld bij een advertentie doen. Wij regelen ook graag voor je de verwerking van de foto’s. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat. Dus wat jij ook vraagt, het resultaat past altijd bij jouw verwachtingen.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden binnen fotografie? Laat het ons weten als wij iets voor je kunnen betekenen!