Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo is de ideale methode om jouw onderneming goed uit te lichten. Bij een bedrijfsvideo heb je meer ruimte om je verhaal te vertellen dan in bijvoorbeeld tekst. Bovendien zorgt het aanvullende beeldmateriaal ervoor dat jouw video beter blijft hangen bij jouw doelgroep. Een bedrijfsvideo is ook zeer geschikt om een productieproces te laten zien. Dat is bijvoorbeeld handig voor fabrieken. Bij Pool Communicatie vinden we een passende oplossing voor iedere wens.

Zo pakken we jouw bedrijfsvideo aan

Na een gratis intake gesprek gaan we aan de slag. We ontwerpen een plan van aanpak, bedenken een strategie en bepalen hoe we jouw bedrijf het beste in beeld brengen. Dan doen we aan de hand van een concept, waarbij we rekening houden met het verhaal dat je in de bedrijfsvideo vertelt. Nadat onderling overeenstemming is bereikt, pakken we de camera’s erbij. Met behulp van onze filmtechnologie is er heel veel mogelijk. Zo zetten we bijvoorbeeld een drone in om jouw bedrijf letterlijk vanuit helikopterperspectief te laten zien. Ook kunnen we direct de corporate fotografie verzorgen, want onze cameraman is ook fotograaf. Afhankelijk van jouw wensen leveren we uiteindelijk een bedrijfsvideo aan die aansluit op je verwachtingen.

Dit mag je van ons verwachten

De filmlengte, soort opname, aantal draaidagen, montage, filmkwaliteit zijn allemaal zaken die we van tevoren vastleggen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Ook bij veranderende situaties houden we je op de hoogte. Zelfs in de laatste fase van het maken van een bedrijfsvideo, de montage, schakelen we nog steeds met je en verwerken jouw wensen in het eindresultaat. Zo weet je altijd wat je van ons mag verwachten bij het maken van een bedrijfsvideo. Er zijn altijd aanvullende opties mogelijk.

Vraag ons naar de mogelijkheden, neem contact met ons op!