Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Animaties

Animatie is uitermate geschikt om een boodschap, hoe ingewikkeld ook, op een simpele manier te vertellen. Natuurlijk kan dat ook met een regulier filmpje, maar animatie spreekt vaak meer tot de verbeelding van je doelgroep. Soms is het namelijk veel makkelijker om in een korte animatie uit te leggen hoe jouw bedrijf of dienst werkt, dan dit in een video of tekst te beschrijven. Een animatie is daarom bijvoorbeeld ideaal als je een bepaald proces laat zien. De combinatie van versimpelde beelden en een heldere voice-over doet wonderen. Welke opdracht je in ieder geval hebt in animatie, Pool Communicatie biedt een oplossing.

Samen voor een mooi eindresultaat

Je hebt vast al een idee van wat je graag in een animatie wilt communiceren. Dan is het tijd om bij ons langs te gaan. We bespreken graag jouw ideeën en wensen. Juist bij een animatie is zo’n bespreking nodig. Wij werken volgens een concept en houden daarbij het verhaal in ons achterhoofd. Tenslotte weet jij het beste hoe jouw productieproces of product werkt. De briefing die jij ons geeft vatten we vervolgens samen in een treffende animatie, waarbij het resultaat altijd is wat je van ons verwacht en eenvoudig uitlegt waar jij voor staat. Uiteraard kunnen we hierin ook jouw huisstijl opnemen.

Wat is het resultaat precies?

De lengte van een dergelijke animatie is natuurlijk afhankelijk van wat je precies vertelt. Een ingewikkeld productieproces resultaat in een langer filmpje dan bijvoorbeeld als je uitlegt hoe jouw product werkt. Juist daar ligt voor ons de uitdaging. Samen met jou proberen we het onderwerp zo te benaderen dat we het eenvoudig uitleggen en verwerken in een animatie. Volgens ons werkt een animatie zo goed, dat we zelfs de uitleg van het door ons ontwikkelde cms ook hebben geanimeerd.

 

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!