Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Mechashop

De landbouw is een sector waar ook de online opmars niet te negeren is. Desondanks is een webshop in de landbouwwereld nog verre van een algemeen goed. Mechashop.nl is een goed voorbeeld van online succes in een traditionele markt. Inmiddels mag Mechashop zich met ruim 40.000 producten hét online onderdelenmagazijn noemen voor alles op het gebied van landbouwmechanisatie. In de grote database kunnen klanten die onderdelen nodig hebben voor tractors, shovels en talloze andere voertuigen binnen de landbouwtechniek, dit eenvoudig online bestellen. Naast de realisatie van de responsive webshop ondersteunen wij Mechashop ook bij de inzet van online marketing.

Responsive webshop

Tijdens het proces van het responsive maken van Mechashop.nl hebben we direct goed gekeken naar de opbouw van de webshop: het grote aantal producten betekent dat het voor bezoekers soms lastig is het juiste product te vinden. Door het design helder en overzichtelijk te maken en de belangrijke onderdelen op te laten vallen, sturen we de bezoeker in het responsive design sneller naar een aankoop.

Online adverteren voor Mechashop.nl

Op het gebied van online adverteren wordt door Pool Communicatie structureel een Adwords-campagne beheerd, bestaande uit advertenties in het zoeknetwerk, remarketingbanners (opnieuw bereiken van gebruikers die website eerder hebben bezocht, zoals banners op Buienradar) en een Google Shopping-campagne die direct gerelateerde producten laat zien op basis van de zoekopdracht van de gebruikers. Door de jaren heen vormt de Adwords-campagne een belangrijke bron om nieuwe klanten aan te boren en draagt het bij aan de totale omzet van de webshop. 

Zoekmachine-optimalisatie voor Mechashop.nl

Voor Mechashop wordt structureel zoekmachine-optimalisatie uitgevoerd. Productteksten worden doorlopend voorzien van geoptimaliseerde content, categorieteksten worden uitgebreid en geoptimaliseerd en wordt er structureel nieuwe backlinks verworven middels linkbuilding.

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website