Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Jack Bean

De missie van Jack Bean? Mensen inspireren om meer plant-based te eten en minder producten van dierlijke oorsprong. Oprichters Mathijs Huis in 't Veld en Pepijn Schmeink kwamen erachter dat vlees eten een enorme impact op de klimaatverandering heeft. Met hun betaalbare, smaakvolle plantaardige snelle hap willen ze mensen ervan overtuigen dat plantaardig eten niet alleen gezond, maar ook net zo lekker, betaalbaar en toegankelijk is. De eerste vestiging van Jack Bean, tegenover Rotterdam Centraal, is onlangs geopend.

 

 

 

Een website met een clean en modern ontwerp

Pool Communicatie mocht voor dit fast cuisine concept de website ontwerpen en realiseren. Belangrijk was dat het juiste gevoel zou worden overgebracht op de websitebezoeker. De eigenaren van Jack Bean hadden een duidelijk beeld van hoe de website eruit zou moeten zien. Daarom hebben we samen met hen een clean en modern ontwerp gemaakt, waarin de smakelijke foto's perfect tot hun recht komen. De vele sfeerbeelden en het gebruik van grote blokken laten in één oogopslag zien waar Jack Bean voor staat.

Gemakkelijk bestellen via de website

Wat hoort bij fast food van nu? Dat het snel en eenvoudig verkrijgbaar is. Wij hebben een speciale online orderomgeving ontworpen en gebouwd, waarop je in één overzicht kunt zien welke heerlijke gerechten te bestellen zijn. In dit losse portaal kan je gemakkelijk je order plaatsen, zodat je deze later kunt komen afhalen. Ook is het mogelijk om de ingrediënten van jouw gerecht zelf samen te stellen, zoals bij burgers of bowls. Verder beveelt het portaal side dishes en drankjes aan die goed bij het gekozen product passen.

In store bestellen via tablets

Jack Bean werkt volgens een bijzonder concept: in store kun je namelijk zelf bestellen via tablets. Hierdoor is er geen kassa meer nodig. Alle tablets staan rond de keuken, zodat je meteen kunt zien wat je bestelt. Het pickup-scherm, waarop je de orders ziet die op dat moment bereid worden of klaar zijn, is ook door ons ontworpen. Overal in het design komen de moderne look en feel, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid terug.

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website