Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Holland Vlaggen

De webshop van Holland Vlaggen was anno 2014 zeer verouderd en niet responsive. Om een nieuwe website te ontwikkelen, moesten we voor Holland Vlaggen beginnen bij het begin: we ontwikkelden een nieuwe, maar toch herkenbare huisstijl, we maakten een logische structuur voor de categorieën en subcategorieën op de website en we zetten alle oude content over naar de nieuwe website. Maar daarnaast ontwikkelden we ook een compleet nieuw webdesign en dachten we een wizard uit waarmee een bestelling volledig samengesteld kan worden.

Met deze nieuwe webshop is Holland Vlaggen weer klaar voor de toekomst.
De webshop zal medio december online gaan.

Huisstijl en logo voor Holland Vlaggen

Voor Holland Vlaggen hebben we een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld. Als je denkt aan de naam Holland Vlaggen, dan is het van belang om dit ook te ondersteunen in het logo en de huisstijl. Om er eenheid in te krijgen, hebben wij de Nederlandse vlag op een grafische manier vormgegeven. Daarbij is de oranje wimpel toegevoegd voor een extra steunkleur. Het is een moderne vertaling van het oude logo, zodat de herkenbaarheid blijft bestaan, maar het bedrijf met deze huisstijl en dit logo klaar is voor de toekomst.

Nieuw webdesign voor Holland Vlaggen

Pool Communicatie heeft op basis van de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo ook een ontwerp gemaakt voor de nieuwe responsive webshop. Uiteraard komen daar de oranje en blauwe kleur duidelijk in terug, zodat alles een geheel blijft. 

Bestelproces Holland Vlaggen

Een webshop voor het bestellen van een vlag moet aan verschillende eisen voldoen. Uiteraard moeten klanten op deze webshop de producten eenvoudig kunnen vinden. Maar een product als een vlag, inclusief vlaggenmast, is eigenlijk nooit zonder aanpassingen te bestellen. Bepaalde vlaggen passen bij bepaalde vlaggenmasten, hebben een eigen binnen- of buitenlijn nodig: noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom ontwikkelden wij voor Holland Vlaggen een wizard waarin de gebruiker stap voor stap door de keuzemogelijkheden wordt geleid. Op deze manier hebben we het opvragen van een offerte of het bestellen van een op maat gemaakt product, eenvoudig gemaakt.

Copywriting voor Holland Vlaggen

De oude website van Holland Vlaggen was gevuld met veel informatie, die vaak nog goed te gebruiken was. Echter stond de informatie niet gegroepeerd in juiste categorieën en stond veel ervan niet op de juiste plek. Wij hebben alle informatie verzameld, geoptimaliseerd en op basis van een zoekwoordanalyse in een nieuwe structuur verwerkt.