Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Heijmans

Video project N381 Heijmans

In opdracht van de provincie Fryslân heeft bouwbedrijf Heijmans de weg tussen de Oosterwolde Venekoten en de Drentse grens veiliger en overzichtelijker gemaakt voor kruisend en doorgaand verkeer. De weg tussen Oosterwolde Venekoten en de Drentse grens werd door Heijmans verbreed en voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag. Het project omvatte daarnaast het realiseren van vier ‘infrastructurele kunstwerken’: een fiets- en huifkartunnel, een viaduct en onderdoorgang Terwisscha.

Visualisatie wegwerkzaamheden

In opdracht van bouwbedrijf Heijmans heeft Pool Communicatie door middel van video een visualisatie gemaakt van de wegwerkzaamheden aan de N381. Er werden zowel van onder- als bovenaf prachtige beelden gemaakt van het project.

Op 27 november 2015 heeft Heijmans heeft het meest zuidelijke deel van de N381 overgedragen aan de provincie Fryslân. Gedeputeerde Sietske Poepjes en directeur Johan ter Horst van Heijmans openden dit deel van de N381 bij onderdoorgang Terwisscha in Appelscha. Bij de opening werd de video van het bouwproces en het eindresultaat vertoond.

Het resultaat spreekt voor zichzelf. Bekijk de video hieronder!