Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Logo en huisstijl

Je wilt jouw bedrijf een nieuw gezicht geven, maar wel op zo'n manier dat jouw klanten het direct met jou associëren? Dan beginnen we met de ontwikkeling van een logo en huisstijl. Een compleet nieuwe huisstijl of een restyling van jouw bestaande stijl: samen overleggen we welke richting jij op wilt!

Logo en huisstijl

Het logo en de huisstijl zijn de basis van jouw corporate identity, ook wel visuele identiteit genoemd: de manier waarop je jouw organisatie naar buiten toe presenteert. Vandaar ook dat het vaak de uitstraling van een organisatie wordt genoemd. Het is het startpunt bij de creatie van alle andere communicatiemiddelen.

Compleet nieuw of restyling

Pool Communicatie heeft ruime ervaring in de ontwikkeling van corporate identities, logo’s en huisstijlen. Enkele voorbeelden van huisstijlen die we door de jaren heen hebben ontwikkeld, vind je op deze pagina. Heb jij al een eigen huisstijl, maar kan die wel een opfrissertje gebruiken? Dan kunnen we jouw huidige huisstijl als basis gebruiken, zodat je nog steeds herkenbaar blijft voor je bestaande klanten. Wil je met een schone lei beginnen? Dan maken wij een compleet nieuwe huisstijl, inclusief logo voor je.

Neem contact op

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag.