Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Drukwerk

Welk type papier moet je kiezen? En hoe moet je bestanden aan de drukker aanleveren? Wij nemen het je uit handen! Ook voor al je drukwerk kun je bij Pool Communicatie terecht. We zorgen ervoor dat het grafisch ontwerp en het gehele drukwerk keurig in orde is: van concept tot complete realisatie.

Drukwerk & Media

In de categorie drukwerk & media onderscheiden we twee fases in het proces: de creatieve productie en de technische productie.

Creatieve productie

Met creatieve productie bedoelen we alles dat binnen drukwerk te maken heeft met de creatieve uitwerking. Denk aan: het aanleveren van Certified PDF-­bestanden, het op stramien zetten van een corporate identity, maar ook het uitwerken van een huisstijl of het opzetten van basisadvertenties.

Technische productie

De technische productie is de laatste fase tot de oplevering van het daadwerkelijke product. Denk bijvoorbeeld aan het drukproces, drukwerk, maar ook de realisatie en de oplevering van een website of landingspagina. Hetzelfde geldt voor een webvideo of een mailing. Alles moet uiteindelijk gemaakt en geleverd worden.

Ben je op zoek naar een communicatiebureau dat jou het hele traject (van concept tot realisatie) uit handen kan nemen, dan is Pool Communicatie voor jou de aangewezen partner. Neem contact op!