Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Fietsservice Kramer

In het hart van Appelscha vind je familiebedrijf Kramer. De fietsenzaak is al generaties lang in de familie. Bij Kramer weten ze als geen ander dat fietsplezier begint met goed advies én een kwaliteitsfiets. Om het fietsplezier compleet te maken hebben ze prachtige fietsroutes uitgestippeld en leuke arrangementen bedacht. Hierdoor ontdek je de mooiste plekken in Appelscha en omgeving, gewoon vanaf de fiets! Voor de meer sportieve fietsers organiseert Kramer regelmatig MTB clinics. En na zo'n clinic? Dan kun je al het geleerde in de praktijk brengen en je heerlijk uitleven op de speciaal daarvoor aangelegde MTB route.

 

 

Nieuwe website

De websites van Kramer Fietsservice en Kramer Fietsverhuur waren aan vernieuwing toe. Daarom hebben wij ze een lekker fris, nieuw uiterlijk gegeven. Natuurlijk zijn de websites responsive, zodat je ze ook op je mobiel of tablet goed kunt bekijken. De website van Fietsverhuur Appelscha is zo gemaakt, dat wanneer je een fiets wilt huren je meteen de fiets van je keuze kunt aanklikken. Hierbij worden het aantal versnellingen aangegeven, de wielmaat, het framemaat, de kosten en hoe de fiets eruit ziet. Zo zie je bij het reserveren in één oogopslag of een fiets bij jou past! Jan Hendrik, eigenaar van Kramer Fietsservice en Kramer Fietsverhuur, is enthousiast over het resultaat: ''Je kunt bij Pool Communicatie terecht voor het hele pakket: van systeem, programmering, design en online marketing tot fotografie en video. De website is eenvoudig aan de achterkant aan te passen dankzij het eigen CMS van Pool.''

Goede vindbaarheid voor Fietsservice Kramer

Natuurlijk hebben wij bij het maken van de nieuwe websites ook aan de vindbaarheid gedacht. Wanneer mensen nu zoeken op 'fietsverhuur Appelscha', komt Kramer Fietsverhuur bovenaan in de zoekresultaten van Google. En dat is helemaal perfect voor in het hoofdseizoen!

 

360º fotografie

Een belangrijk onderdeel van het nieuwe uiterlijk zijn de video's in de header. Deze 360º foto's zorgen voor meer beleving: als websitebezoeker krijg je haast het gevoel dat je erbij bent! Daarnaast is het nu ook mogelijk om met de nieuwe 360º foto's voor Google Maps Business een online rondleiding door het pand te krijgen. Neem dus vooral eens een kijkje!

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website