Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Ecomunitypark

Op 17 hectare, tussen de Friese weilanden, wordt het duurzame werklandschap Ecomunitypark gebouwd. Dit unieke bedrijvenparkconcept, waarbij economie en ecologie elkaar versterken, zal volledig CO²-neutraal en zelfvoorzienend zijn. Het park ontving in 2014 als eerste gebied ter wereld het duurzaamheidscertificaat BREEAM-NL Gebiedsontwikkeling Outstanding. Een innovatief project als dit verdient natuurlijk een mooie, informatieve website. Dat hebben wij geregeld!

Ecomunitypark website

Voor de website van het Ecomunitypark was het belangrijk dat de ecologische feel van het park weer terug zou komen in het design. Hierbij moest de website niet alleen informeren, maar ook enthousiasmeren. En dat is gelukt! Door een strak en fris ontwerp, met veel visuele info, wordt de bezoeker op een laagdrempelige manier informatie voorgeschoteld.

 

Positieve reactie

Henrike van het Ecomunitypark vertelt: ''Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren! Het resultaat is mooi in lijn met de positionering: de combinatie van bedrijvigheid en biodiversiteit komt met deze website goed uit de verf!'' De positieve reacties varieerden van 'een hele mooie vormgeving' tot 'modern' en 'spreekt veel meer aan dankzij het gebruik van beeld'. Al met al een resultaat waar we als team trots op mogen zijn!

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website