Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Dierenartsencentrum de Stellingwerven

Dierenartsencentra Oosterwolde en Noordwolde zijn gefuseerd: sinds 1 januari 2018 zijn zij Dierenartsencentrum De Stellingwerven. De voormalige praktijken hadden beiden nog een eigen website. Wij kregen de opdracht om een nieuwe huisstijl te ontwerpen en een toffe, nieuwe site te bouwen voor de samengevoegde praktijk.

Nieuwe responsive website

De website van Dierenartsencentrum de Stellingwerven hebben wij voorzien van een nieuw design. Een eigentijds ontwerp met grote, aansprekende foto's en heldere kleuren. Ook staat nu duidelijk aangegeven hoe je als huisdiereneigenaar contact op kunt nemen. Zo kun je direct bellen via de knop linksboven of ervoor kiezen om een online afspraak te maken. Wil je meer weten over een bepaalde diersoort? Of welke dierenarts deze diersoort behandelt? Via de icoontjes kun je gemakkelijk navigeren naar de diersoort van jouw keuze.

Nieuwe, SEO-vriendelijke teksten

De websites van de twee voormalig losstaande praktijken zijn samengevoegd. Daarbij is er gekeken naar welke informatie van de oude sites behouden kon blijven, en welke niet. Ook de vindbaarheid van de website is onder de loep genomen. Na een uitgebreide zoekwoordanalyse zijn nieuwe, SEO-vriendelijke en informatieve teksten geschreven.

SEO en social workshop

Om er voor te zorgen dat medewerkers van Dierenartsencentrum vervolgens zelf ook goed vindbare teksten kunnen schrijven en toevoegen hebben we een online marketing en social workshop gegeven.

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website