Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

De Roemer

Noorderlingen kunnen al vele jaren genieten van de speciale wijnen, whisky’s en bieren van De Roemer. Het familiebedrijf vindt zijn oorsprong in het Drentse plaatsje Vries, waar de slijterij nog altijd met veel passie gerund wordt door pa en ma Smeenk. De vestiging in Groningen wordt gerund door zoon Jurjen. Met de toenemende vraag of zijn wijnen ook online besteld kon worden, was een webshop de volgende logische stap. Pool Communicatie realiseerde de webshop die niet alleen goed het assortiment toont, maar ook het onderscheidende karakter benadrukt.

Responsive webshop

Een winkel met honderden artikelen, van allerlei soorten wijnen tot bier en gin. Krijg dat maar eens in een overzichtelijke webshop zou je denken. Gelukkig konden wij een beroep doen op de expertise van Jurjen om handige filters te realiseren voor de webshop. Door te selecteren op type, prijsklasse, druifsoort en land van herkomst kan het aanbod worden gefilterd. Jurjen kan in het gebruiksvriendelijke cms zelf heel gemakkelijk nieuwe producten toevoegen aan de webshop. Wel zo handig, aangezien het assortiment van De Roemer met regelmaat uitgebreid wordt met nieuwe variaties.

Video

Bewegend beeld trekt de aandacht. Het legt daarnaast de sfeer goed vast van de winkel. Video’s zijn toegepast in de header van de website om de algehele sfeer van De Roemer goed neer te zetten voor de bezoeker van de website. Ook is een bedrijfsvideo gemaakt waarin Jurjen en zijn passie voor het vak goed tot uiting komt.

Fotografie

Bij het maken van de webshop was één van de doelen om de beleving die de klant in de winkel ervaart, over te brengen op het beeldscherm. Het onderscheidende en persoonlijke karakter van De Roemer hebben wij terug laten komen in beeldmateriaal dat op de website wordt gebruikt. Pool Communicatie voert fotografie altijd in eigen beheer uit, en dat is handig omdat wij als fotograaf en art-director snel kunnen sturen op het gewenste resultaat.

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website