Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

De Jongens van Outdoor

Of je nu een bedrijfsuitje, familieweekend of vrijgezellenfeestje wilt organiseren, bij De Jongens van Outdoor zit je altijd goed! In Appelscha organiseren zij allerlei bijzondere outdoor-activiteiten, zoals klimmen in het klimbos. Pool Communicatie werkt al veel jaren samen met De Jongens van Outdoor en we hebben recent de nieuwe website verzorgd, inclusief video's van de activiteiten.

Webteksten voor De Jongens van Outdoor

Een belangrijk onderdeel van een website zoals www.dejongensvanoutdoor.nl is het goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Bedenk je zelf maar eens hoe je dat doet: als je zoekt naar een leuke activiteit voor een personeelsuitje, een familiefeestje of tijdens de vakantie, dan doe je dat waarschijnlijk via Google. Daarom was het van belang om goed geoptimaliseerde teksten op de website te plaatsen. Daar heeft Pool Communicatie voor gezorgd. 

Website De Jongens van Outdoor

Bij de nieuwe responsive website van De Jongens van Outdoor was het een uitdaging om alle informatie van drie websites te combineren tot één. We hebben alle informatie verzameld en geoptimaliseerd op de nieuwe website geplaatst en er natuurlijk voor gezorgd dat alle oude pagina's naar de nieuwe varianten werden doorverwezen.

Video's voor De Jongens van Outdoor

Omdat De Jongens van Outdoor een bedrijf is waar veel gebeurt en dat het van de belevenis van diverse activiteiten moet hebben, hebben wij video een centrale rol laten spelen in de nieuwe website. Iedere pagina heeft een videoheader die per pagina aangepast kan worden. Op de pagina die de activiteit kanovaren beschrijft, zie je dus ook een video die gemaakt is tijdens een van de kano-uitjes die De Jongens van Outdoor organiseert.

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website