Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

De Drentse Zaak

De Drentse Zaak is een werk- en kenniscentrum in hartje Assen. Dit mooie monumentale pand beschikt over meerdere kantoren en flexplekken, waar je als noordelijke ondernemer lekker aan de slag kunt gaan. Er worden regelmatig evenementen en workshops georganiseerd. Verder kun je er vergaderruimtes huren, inclusief catering, en als startende ondernemers bedrijfsadvies krijgen van een ondernemersadviseur. Een plek om samen andere ondernemers inspiratie op te doen! Wij mochten voor De Drentse Zaak een nieuwe website ontwerpen én bouwen.

Een nieuw design

De website van De Drentse Zaak is in een nieuw jasje gestoken. Dit betekent dat ook het design een fris, modern uiterlijk heeft gekregen. Natuurlijk is hierin de user interface en experience meegenomen. Op de website kun je nu gemakkelijk vinden waar je naar op zoek bent en dit ook meteen online uitvoeren: of je nu een ruimte wilt huren, een vergaderzaal wilt bespreken of je wilt aanmelden voor een workshop of training.

Online een (vergader)zaal reserveren

Naast een gloednieuw design, hebben we er ook voor gezorgd dat je nu online kunt reserveren. Voorheen moest je voor het reserveren van je vergaderzaal bellen met de receptie. Nu kun je per vergaderzaal bekijken wanneer deze beschikbaar is en een online reservering maken.

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website