Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Strategie

Hoe groot of klein jouw vraag of uitdaging ook is, samen proberen we eerst tot de kern te komen. Wil je bijvoorbeeld een nieuw logo of nieuwe huisstijl? Weet je nog niet precies hoe je jouw bedrijf, product of dienst in de markt moet zetten? We zetten samen jouw strategie uit.

Strategie: marketing en communicatie

Een complete marketing- of communicatiestrategie voor jouw bedrijf: ook daarmee kunnen we jou van dienst zijn. Daarbij blijft het niet beperkt tot alleen een logo of een huisstijl, maar denken we breder met je mee. We helpen je op weg naar het doel dat je wilt bereiken.

Wat is jouw vraag?

Wil je jouw bedrijf, product of dienst in de markt zetten? Dan maken we een kort en bondig plan van aanpak. Hierin staat hoe we jouw vraag beantwoorden, het probleem willen oplossen en de doelstelling gaan realiseren. Dan weet jij waar je aan toe bent en kunnen wij efficiënt voor jou aan de slag. Met andere woorden: we denken eerst een strategie uit en richten ons daarna op het concept en de creatie. Eerst denken, dan doen: dat is ons motto. Wat hier het voordeel van is? Een succesvol eindresultaat waar goed over nagedacht is! Of wij nu een grootschalige campagne of een eenmalige advertentie voor je creëren, de juiste strategie is een onmisbaar onderdeel om succes te behalen.

Plan van aanpak

Uiteraard is bij een gedegen strategie een overzichtelijke planning van groot belang om het project in goede banen te leiden. Samen met jou stellen we daarom een planning op die als leidraad dient voor het verdere proces. Op deze manier weet iedereen wat wanneer af is, wie waar verantwoordelijk voor is en wat wanneer in proef of gerealiseerd is. Kortom, bij Pool Communicatie geldt: eerst strategie, dan creatie.

Neem contact op!

Ben je benieuwd wat wij op het gebied van een marketing-­ of communicatiestrategie voor jou kunnen betekenen? Of heb je ondersteuning nodig bij een bestaand plan? Neem gerust contact op met Pool Communicatie via 0516­432087 of ons contactformulier.