Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Copywriting

Voor bijna ieder communicatieproject zijn er teksten nodig. Of het nu gaat om lange of korte teksten, of misschien zelfs alleen een slogan: Pool Communicatie geeft je ook bij copywriting de ondersteuning die je nodig hebt. We schrijven heldere advertenties voor in de krant en goed vindbare teksten voor jouw website.

Copywriting

Een goede tekst moet altijd een doel hebben. Met een persbericht in de krant wil je de lezers informeren over de actualiteit binnen je bedrijf. Met een goede webtekst wil je niet alleen bezoekers via Google naar jouw website trekken, maar er ook voor zorgen dat zij jouw product kopen. En je tekst moet voor de juiste doelgroep geschreven zijn: daardoor kan de stijl van een tekst per website enorm verschillen. Met al deze zaken houden wij rekening bij het onderdeel Copywriting.

Hoe pakken wij dit aan?

Wij stellen van tevoren samen met jou het doel vast waaraan de tekst moet voldoen. In overleg bespreken we waar de tekst over moet gaan en wat erin moet komen te staan. Uiteraard bespreken we in welke stijl jij jouw klanten wilt aanspreken. Wij voeren het copywriting vervolgens uit. We schrijven de copy voor jouw printadvertentie, maar ook de geoptimaliseerde teksten voor jouw website. 

Meer informatie over copywriting

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van copywriting? Neem dan gerust eens contact met ons op via de contactgegevens.