Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Bouwen aan de Bouw

In 2014 is er besloten om de website www.debouwietsvoorjou.nl te vernieuwen. De oude website was nog niet responsive en daarmee dus niet geschikt voor ieder apparaat. Daarbij was er weinig ruimte en flexibiliteit voor het plaatsen van de content in het toenmalige ontwerp. Ook wilden een digitale tribune ontwikkelen waarmee we op een eenvoudige manier de voortgang van verschillende grote bouwprojecten konden laten zien. Dat hebben we bereikt met de huidige website.

Tevens verzorgen wij voor www.debouwietsvoorjou.nl het nakijken van de content en de plaatsing ervan en onderhouden wij de social media-kanalen. 

Tineke de Groot is onder andere projectleider van Bouwen aan de Bouw, een stimuleringsproject voor de bouw in Friesland. Aangesloten bouwondernemers organiseren activiteiten om jongeren én volwassenen kennis te laten maken met beroepen, opleiding en werk in de bouw.

Pool Communicatie zorgt onder meer voor de campagnemiddelen voor “Bouwen aan de Bouw” en “Maak Het Mee”, zoals de website De Bouw iets voor Jou, nieuwsbrieven, flyers, fotografie, video, animatie, posters, banners, social media en meer. Tineke formuleert de samenwerking met Pool Communicatie kort en bondig: “Het communiceert goed. Op alle fronten.”

- Tineke de Groot

Responsive website

Bij de website www.debouwietsvoorjou.nl was het belangrijk dat bezoekers op een digitale tribune konden plaatsnemen. Daarom hebben wij "Volg een bouwproject" een prominente plaats gegeven op de website. Hier kunnen we de laatste stand van zaken van het bouwproject plaatsen, interview met medewerkers die bij het project betrokken zijn en foto's en video's plaatsen. Ook kunnen geiïnteresseerden een vraag stellen aan een van de medewerkers.

Social media ondersteuning

Het doel van de website is om jongeren kennis te laten maken met het werken in de bouw. We willen laten zien dat er zo veel meer beroepen zijn dan alleen timmerman en metselaar. Dat doen we onder meer door de jongeren te bereiken via social media. Ook dit onderhouden wij voor Bouwen aan de Bouw.

Foto's Maak het Mee campagne

Kennismakingsvideo voor bouwen aan de bouw

In samenwerking met Tineke de Groot van Bureau Groot hebben wij een video visualisatie gemaakt om jongeren
én volwassenen kennis te laten maken met beroepen, opleiding en werk in de bouw. In samenwerking met de kinderen van de basisschool hebben wij alle aspecten van een bouwproject bezocht om dit in kaart te brengen. 

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website