Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Apetito

Pool Communicatie werkt al meer dan vijftien jaar voor apetito, het bedrijf dat gezonde maaltijden vriesvers of warm aan huis bezorgt. “Van eten moet je genieten”. Deze claim is de belofte die apetito haar klanten doet. In Europa genieten dagelijks meer dan 1,3 miljoen mensen van de maaltijden van apetito.

Wij hebben de afgelopen jaren een grote hoeveelheid aan werkzaamheden voor apetito verricht: van het grafisch ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen tot het verzorgen van fotografie en video. Alle voorbeelden zijn hieronder te bekijken.

Actief meedenken tijdens het creatieproces

Wat wij erg waarderen in de samenwerking met Pool Communicatie is het advies en het actieve meedenken tijdens een creatieproces.

Door de korte lijnen en de goede afspraken komen we altijd tot een tevredenstellend eindresultaat. In de loop der jaren hebben we de expertise van Pool Communicatie voor verschillende doeleinden ingezet: case studies, vertalingen, brieven opstellen, crisiscommunicatie, gebruiksaanwijzingen, fotografie, video, animatie, interviews, advertenties, flyers, etc.

- Bas Lammertink, marketingmanager

Fotografie

Beelden zijn zeer belangrijk ter ondersteuning van de boodschap die je wilt overbrengen. Voor de casestudies en referenties op de apetito-website van gebruikers van maaltijden maakten wij de foto's.

Drukwerk

Een groot internationaal bedrijf als apetito zet diverse communicatiemiddelen in om de verschillende doelgroepen te bereiken. Pool Communicatie maakt voor apetito-Nederland het artwork en de opmaak van flyers, folders, casestudies, mailings en advertenties.

Beursvideo JuniorVita voor apetito

JuniorVita in de praktijk