Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Adding Praktijk voor Tandheelkunde

Tandartspraktijk Adding in Oosterwolde is een tandarts waar je alles onder één dak kunt vinden: tandartsen, preventieassistentes, tandartsassistentes, mondhygiënistes en een implantoloog. Pool Communicatie werkt al meerdere jaren met veel plezier voor Tandartspraktijk Adding en heeft in 2015 de nieuwe website opgeleverd, van ontwerp tot het schrijven van de teksten en invullen van de website.

De praktijk heeft in 2015 veel veranderingen ondergaan: zo is tandarts Vochteloo uit Oosterwolde met zijn twee tandartsassistentes onderdeel geworden van de praktijk, waardoor er veel nieuwe patiënten zijn bijgekomen. Daarnaast vinden patiënten het belangrijk online een afspraak te kunnen maken, informatie te kunnen vinden en contact te kunnen opnemen. Aangezien de oude website nog niet responsive was (en dus niet geschikt voor de smartphone of tablet), hebben we ervoor gekozen om halfverwege 2015 een nieuwe website te bouwen, inclusief het schrijven van teksten. 

Logo en huisstijl voor Tandartspraktijk Adding

Responsive website voor Tandartspraktijk Adding

Wij ontwikkelden de nieuwe website van Tandartspraktijk Adding natuurlijk zodat hij geschikt is voor alle apparaten: zowel op de desktop, tablet en smartphone is de website momenteel goed te bekijken. Op alle apparaten kunnen mensen een afspraak via de website maken en contact met de praktijk opnemen. 

Webteksten voor adding.nl

Pool Communicatie heeft behalve de technische realisatie en het webdesign ook alle content voor deze website verzorgd. Daarbij hebben we ervoor gekozen en nette maar persoonlijke stijl in de teksten te verwerken, omdat dit ook de manier van communiceren in de praktijk is. Voorafgaand aan het schrijven van de teksten hebben we een onderzoek gedaan naar welke zoekwoorden de bezoeker van de website gebruikt. Deze hebben wij in de website verwerkt om beter gevonden te worden.

Website beleven?

Je ervaart de website het beste door hem te bezoeken

Bekijk de website