Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Pool: jouw communicatiebureau in Friesland

 

Wij zijn Pool Communicatie, een creatief en fullservice communicatiebureau gevestigd in Oosterwolde, Friesland. Vanuit een traditioneel reclamebureau hebben we ons ontwikkeld tot een modern communicatiebureau met een duidelijke visie op de toekomst. We geven crossmediaal advies, stellen kritische vragen, zeggen wat er beter kan en denken actief met je mee. We richten ons op creativiteit én effectiviteit. Want daar draait het tenslotte om!

Uiteraard doen we dat niet alleen. Dat doen we samen met jou, want alleen samen komen we tot de beste en meest effectieve oplossing.

 

Wat kunnen we voor je betekenen?

Pool Communicatie denkt als fullservice communicatiebureau met je mee. We adviseren, ontwerpen en realiseren. Daarbij hechten we veel waarde aan een goede samenwerking. Door jouw ervaring in de markt te koppelen aan onze expertise op het gebied van communicatie en design, zowel online als offline, bereiken we samen de beste resultaten. Wij zijn betrokken en informeel en onze werkzaamheden zijn breed georiënteerd.

Bij Pool profiteer je van

  • Een overzichtelijk stappenplan: Concept > Creatie > Communicatie
  • Een doordachte mix van communicatiemiddelen, on­- en offline
  • Full service communicatiebureau op de grens van Friesland en Drenthe
  • Compleet van concept tot en met uitvoering
  • Eén aanspreekpunt voor alle communicatie
  • Een resultaatgerichte aanpak

 

Ben je op zoek naar een communicatiebureau op de grens van Friesland en Drenthe? Een keertje kennismaken? Bel 0516 ­43 20 87 of neem contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar!