Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Van Pool naar Eijsink: de eerste opdrachten

Geplaatst door Daan Pool • 20 jul 2016

Een van de eerste opdrachten die we voor Eijsink uitvoerden, was het ontwikkelen en realiseren van de website Reclaimed.nl. Reclaimed Jewels is een nieuw concept binnen de juweliersbranche. Ze verzamelen namelijk de bijzondere verhalen achter unieke stukken en geven deze mee aan de nieuwe eigenaar. De fysieke winkel werd in juni 2016 geopend, de website ging in dezelfde week online.

Juwelier nieuwe stijl

Reclaimed Jewels is een ‘juwelier nieuwe stijl’. Het biedt namelijk een heel andere winkelervaring dan de traditionele juwelier. Het verschil zit hem bijvoorbeeld in het design van de winkel – je mag sieraden ook gewoon aanraken – en in het uitgebreide, regelmatig wisselende assortiment. Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, is het daarom van belang dat ook de webshop voldoet aan de verwachtingen die de winkel uitstraalt (en andersom). De webshop heeft onder andere om deze reden een koppeling met het aanwezige JUPA kassasysteem. Handig voor de ondernemer, want zo zijn het assortiment en de voorraad altijd up to date. Daarnaast hebben we veel aandacht besteed aan het ontwerp van de website; de website horen gebruiksvriendelijk en toegankelijk te zijn voor iedereen.

Online en offline winkelen

Een mooie uitdaging, juist ook omdat de webshop de koppeling heeft met het kassasysteem dat in de winkel staat. Voor ons was het een van de eerste opdrachten die via Eijsink is afgerond en het is ontzettend interessant om te zien hoe die koppeling in de praktijk werkt. We kijken daarom ook uit naar toekomstige opdrachten waarin we online en offline winkelen verder kunnen laten samensmelten.

Wil je weten wat we precies hebben gedaan voor Reclaimed?