Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Overname Van Beetz Vormgeving door Pool Communicatie

Geplaatst door Marcel van Beetz • 5 jul 2017

Mijn naam is Marcel van Beetz. Ik woon en werk in Assen.
Vanaf 1 juli 2017 ben ik in dienst bij Pool Communicatie.

Stage bij Pool

Tijdens mijn opleiding aan het grafisch lyceum in Zwolle was ik in 1997 stagiair bij Pool Communicatie (destijds heette het Pool Communicatie & Vormgeving). Na deze stage ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een drukkerij als vormgever. Daar heb ik alle ins en outs van drukwerk geleerd. Daarna ben ik twee jaar werkzaam geweest bij een uitgeverij en was daar verantwoordelijk voor de vormgeving van magazines, advertenties en kranten.

Van Beetz | Vormgeving

Uiteindelijk heb ik in januari 2010 Van Beetz | Vormgeving opgericht. Na enkele maanden besloot ik de zolderkamer te verruilen voor een kantoor in De Drentse Zaak in het centrum van Assen. Naast het adviseren en vormgeven van divers drukwerk en het ontwerpen van huisstijlen werkte ik voor mijn klanten met het CMS-systeem van Pool en had dus nog steeds intensief contact  met mijn voormalie stagebedrijf. Andersom hielp ik Pool af en toe met druktechnische vraagstukken.

De cirkel is rond

Toen mij gevraagd werd om een na te denken om onderdeel te worden van het enthousiaste team van Pool, heb ik besloten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Het mooie van dit alles is dat er voor mijn klanten niets veranderd behalve de naam. Ik blijf gewoon hun aanspreekpunt. 

Een bijkomend voordeel voor mijn huidige klanten is dat ze makkelijker toegang hebben tot de vele mogelijkheden die Pool Communicatie biedt zoals: webdesign, maatwerk-oplossingen, fotografie, 360°-foto's, video, website-optimalisatie, marketing, grafisch ontwerp

Toekomst

Door deel uit te maken van dit enthousiaste jonge topteam met heel veel kennis, geweldige toekomstplannen en een goede visie heb ik heel veel zin in deze (nieuwe) job!

Meer weten of vragen?

Ik kan me voorstellen dat u als klant van Van Beetz | Vormgeving vragen heeft over hoe het nu verder gaat. Er veranderd voor u niets behalve een ander logo en rekeningnummer. Ik blijf gewoon uw contactpersoon voor uw website en/of drukwerk. 

Bel, mail of kom gerust eens langs in Assen of Oosterwolde :)