Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Maak kennis met Redmer en Edwin

Geplaatst door Kelly Peters • 23 jul 2018

Het team van Pool is uitgebreid met twee nieuwe talenten. Maak kennis met Redmer en Edwin.

Hoi, ik ben Redmer de Boer

Ik ben 30 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in Leeuwarden. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek, waaronder het spelen in twee bands. Ik speel gitaar en basgitaar. Met beide bands spelen we door het hele land, met af en toe een buitenlandse show. Hiernaast draai ik graag thuis LP's en bezoek ik geregeld concerten en festivals. Naast muziek maken, vind ik het ook leuk om te suppen. En als het kan, ga ik in Nederland golfsurfen. Golfsurfen doe ik verder voornamelijk in het buitenland.

Op de opleiding Communication & Multimedia Design in Leeuwarden kwam ik in aanraking met digitale (interactieve) vormgeving, hiervoor was ik voornamelijk bezig met logo/huisstijl ontwerp en drukwerk. Op CMD heb ik mijn passie gevonden voor digitale vormgeving. Het letten op functie, ervaring en vorm is een combinatie die mij erg aanspreekt: ik ben daarom erg blij dat ik als UX/UI designer bij Pool Communicatie aan de slag kan. Ik kijk er naar uit om hier mooie en goedwerkende producten te maken!

Aangenaam, Edwin van den Beemt

Ik ben geboren in Amersfoort en woon samen met mijn vrouw en aanstaande kleine in Assen. Lekker uit eten, een terrasje pakken, een rondje hardlopen of samen een goede film of serie kijken doe ik graag om even te ontspannen.

Op mijn 10e kwam ik voor het eerst in aanraking met het schrijven van computerprogramma’s en daar ben ik eigenlijk altijd mee bezig gebleven. Na een uitstapje in de biotechnologie ben ik als zelfstandig ondernemer software gaan ontwikkelen voor overheden en MKB. Nu, 15 jaar later, heb ik een mooie nieuwe uitdaging gevonden bij Pool Communicatie waar ik bestaande en nieuwe projecten ga leiden en het team versterk om samen mooie nieuwe software te ontwikkelen. Ik heb er zin in!