Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Maak kennis met Marion en Martijn

Geplaatst door Kelly Peters • 25 sep 2018

Deze stageperiode wordt ons team ondersteund door twee stagiairs. Marion en Martijn stellen zich graag aan je voor!

Hi, mijn naam is Marion Halff

Ik ben 23 jaar oud. Geboren in Harlingen en momenteel samenwonend met mijn vriend in Leeuwarden. Op 3 september ben ik begonnen aan mijn stage bij Pool Communicatie als webdesigner.

Mooie dingen maken

Van jongs af aan ben ik al bezig met ‘mooie dingen’ maken. Zo maakte ik vroeger mijn eigen magazines door foto’s uit de boekjes van mijn ouders te knippen en hier zelf weer een nieuw boekje van te maken en daarbij mijn eigen teksten te schrijven. Zo is ook mijn passie voor mijn huidige vak ontstaan. Ik ben in mijn vierde jaar van HAVO gestopt om Mediavormgeving te gaan studeren en inmiddels zit ik in het vierde jaar van Communication & Multimedia Design op NHL Stenden in Leeuwarden. Bij CMD heb ik mij gespecialiseerd in concepting en online media. Ik ga dan ook met webdesign aan de slag tijdens mijn stageperiode.

Ik voelde mij meteen welkom

Het moment dat ik binnenkwam voor mijn sollicitatiegesprek voelde ik mij meteen welkom en dat voel ik mij nog steeds. Mijn collega’s hebben een erg relaxte houding en staan overal voor open. Daarnaast zijn ze ook erg gezellig en ondersteunen zij mij waar nodig. Ik kijk uit naar de komende periode waar ik hopelijk nog veel ga leren!

 

Dag allemaal! Mijn naam is Martijn Koopmans

Ik ben 23 jaar en woon vlakbij Heerenveen. Ik ben een typische beelddenker en verhalen schrijven is niet echt mijn sterkste punt, maar ik ga er toch iets van proberen te maken.

Verhalen overbrengen in beelden

Waar ik wel goed in ben is de geschreven verhalen overbrengen in beelden: het grafisch vormgeven, dat vind ik fantastisch om te doen. Hier leer ik ook voor, ik volg namelijk de opleiding Communicatie & Multimedia Design op de Hanzehogeschool in Groningen, maar ik doe dit ook veel in mijn vrije tijd. Buiten het grafisch vormgeven vind ik het ook leuk om af te spreken met mijn vrienden en leuke dingen te doen met mijn vriendin.

Stage grafische vormgeving

Aankomend half jaar ben ik te vinden bij Pool Communicatie als stagiair op de grafische afdeling. Bij Pool Communicatie ben ik zeer vriendelijk ontvangen, alle collega’s zijn zeer enthousiast en hebben allemaal stuk voor stuk passie voor wat zij doen. Ik vind het fijn om hier 20 weken onderdeel van uit te mogen maken.