Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Ik ben Jurrien Piris, aangenaam!

Geplaatst door Jurrien Piris • 3 jul 2017

Mijn naam is Jurrien Piris, ik ben 20 jaar oud en ben geboren in Nijverdal (Overijssel). 2017 is voor mij een jaar van veranderingen. Naast het feit dat ik afgelopen week bij Pool Communicatie aan de slag ben gegaan, woon ik sinds maart 2017, samen met mijn vriendin, in een mooi appartement in het hartje van Zwolle.

Ik werk graag in teamverband, waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft en zich verder kan ontwikkelen. Ik geloof in teamspirit: successen mogen gevierd worden!

Leren & Werken

Mijn interesses lagen sinds kleins af aan al bij computers. Weliswaar niet zo zeer bij hardware maar vooral bij het software gedeelte. Na de opleiding junior accountmanager heb ik een switch gemaakt naar ICT, daar waar ik mij thuis voel! Na één jaar Netwerk- & Mediabeheerder en drie jaar Applicatie- & Mediaontwikkelaar ga ik in september beginnen met de opleiding Software Engineering op het Windesheim in Zwolle. Ik heb specifiek voor die studie gekozen omdat ik mijn kennis over software architectuur wil verrijken en zodat ik nog meer geavanceerde programmeer technieken kan toepassen in de praktijk.

Naast mijn studie ben ik aan de slag gegaan als back-end developer. Bij mijn vorige werkgever heb ik veel gewerkt met open-source platformen als WordPress en Magento 2. Hierdoor heb ik ook veel ervaring opgedaan op het gebied van e-commerce. Naast open-source platformen heb ik ook al langere tijd gewerkt met het eigen ontwikkelde CMS van Pool Communicatie, dat ook werd gebruikt door mijn vorige werkgever. Het was dan ook een logische keuze om de stap naar Pool Communicatie te maken.

Pool Communicatie

Omdat ik graag mijn kennis wil vergroten en mijn horizon wil verbreden heb ik gesolliciteerd bij Pool Communicatie. Een bedrijf met een krachtige visie, leuke collega’s en geweldige toekomstplannen. Ik zal mij voornamelijk bezig gaan houden met het omzetten van prototypes naar websites en ik zal het eigen CMS voorzien van nieuwe functionaliteiten.

Mijn eerste dag bij Pool Communicatie voelde als een fijn en warm welkom. Ik kijk ernaar uit om met iedereen samen te werken en onderdeel te zijn van een topteam!