Nieuwe naam, nieuwe locatie:
Ontdek Studio Eijsink

Even voorstellen: Phung Nguyen

Geplaatst door Kelly Peters • 20 sep 2018

Mijn naam is Phung Nguyen

Ik ben 34 jaar en woon in Drachten, samen met mijn vriendin Lotte en kinderen Dex en Elin. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden. Ook kijk ik graag films en series op Netflix en ben ik een fanatiek FIFA-speler.

Levendige websites

Vanaf september versterk ik het front-end team van Pool Communicatie, waar ik ontwerpen omzet naar werkende interfaces. Oftewel, het gedeelte dat je ziet wanneer je een website bezoekt. Ik zorg ervoor dat dat de websites en web-apps op verschillende apparaten en browsers er goed uit zien. Zo maak ik de websites die ik bouw graag levendiger door een subtiel effect of een animatie toe te voegen, zonder dat het een circus wordt. Verder vind ik het belangrijk dat de bezoeker gemakkelijk zijn weg vindt op een site en bijvoorbeeld niet pas na 10 keer klikken bij de pagina waarnaar hij op zoek was uitkomt.

Aan de slag met nieuwe, uitdagende projecten

In de loop der jaren heb ik mij verdiept in de ontwikkeling van websites en webtechnieken. Ik zie internet als een technologie met grenzeloze mogelijkheden, waarvan de ontwikkeling nooit stil staat. Innovatie is belangrijk: ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en zo mijn kennis uit te breiden. Bij Pool Communicatie kan ik aan de slag met nieuwe, uitdagende projecten. Dankzij mijn ervaring weet ik goed in te schatten hoe ik een project aan moet pakken. Ik kijk uit naar een mooie tijd bij Pool Communicatie!