0516 432087

Dit is Pool: jouw communicatiebureau in Friesland

Wij zijn Pool Communicatie, een creatief en fullservice communicatiebureau gevestigd in Oosterwolde. Vanuit een traditioneel reclamebureau in Friesland hebben we ons ontwikkeld tot een modern communicatiebureau met een duidelijke visie op de toekomst. We geven crossmediaal advies, stellen kritische vragen, zeggen wat er beter kan en denken actief met je mee. We richten ons op creativiteit én effectiviteit. Want daar draait het tenslotte om! Uiteraard doen we dat niet alleen. Dat doen we samen met jou, want alleen samen komen we tot de beste en meest effectieve oplossing.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Pool Communicatie denkt als fullservice communicatiebureau met je mee. We adviseren, ontwerpen en realiseren. Daarbij hechten we veel waarde aan een goede samenwerking. Door jouw ervaring in de markt te koppelen aan onze expertise op het gebied van communicatie en design, zowel online als offline, bereiken we samen de beste resultaten. Wij zijn betrokken en informeel en onze werkzaamheden zijn breed georiënteerd.

Bij Pool profiteer je van:

  • Een overzichtelijk stappenplan: Concept > Creatie > Communicatie
  • Een doordachte mix van communicatiemiddelen, on­ en offline
  • Full service communicatiebureau in Friesland en Drenthe
  • Eén aanspreekpunt voor alle communicatie
  • Compleet van concept tot en met uitvoering
  • Een resultaatgerichte aanpak

Ben je op zoek naar een communicatiebureau in Friesland of Drenthe? Kennismaken? Bel 0516­432087 of neem contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ontvang onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

false
0
0
fade
8
1